Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Zobne luske omogočajo sproščen nasmeh

Zobne luske omogočajo sproščen nasmeh

14 januarja, 2017

Ljudje imamo radi lepe in lepo oblikovane zobe. Tudi če nam niso dani ob rojstvu ali si jih kasneje kako poškodujemo, je danes s t. i. zobno estetiko že vse mogoče. Sem vključujemo predvsem beljenje zob, zobne luske ter računalniško simulacijo nasmeha.
Med zelo priljubljenimi estetskimi pripomočki so torej t. i. zobne luske. Zobne luske Ljubljana lahko srečamo v priljubljenem podjetju Ustna medicina, ki skrbi tudi za lep izgled naših zob.

Zobne luske so tanke lupine v barvi zoba, ki jih po temeljiti pripravi v ordinaciji izdelajo v zobnem laboratoriju. Primerne so za posameznike, ki si želijo občutno spremeniti obliko svojih zob in se končno nasmejati sproščeno. Zobne luske uporabljamo takrat, ko so zobje obarvani, rotirani in zlomljeni ter seveda v primerih, ko so položajno neusklajeni v zobnem loku, neenakomernih in nepravilnih oblik ali kadar je med njimi velik razmik.
Zobne luske Ljubljana torej omogočajo, da naši zobje postanejo lepi in da se lahko spet smejimo sproščeno, brez kakršnihkoli zadržkov in ovir.
So iz popolnoma bioinertnega porcelana, kar pomeni, da v telesu ne povzročajo težav.

Njihova življenjska doba je deset let. Po tem času jih moramo zamenjati. Zagotavljajo pa nam naraven videz zob, dlesni dobro prenašajo material iz porcelana, popolnoma so odporne na madeže, temni zobje so spet videti naravno. Zobne luske tudi spremenijo obliko in ne zahtevajo obsežnega preoblikovanja zob med samim postopkom. Če nas zanimajo še kakšne podrobnosti v povezavi z njimi, se lahko obrnemo direktno na podjetje ali preverimo informacijo na njihovi spletni strani.