Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Za trajno odstranjevanje celulita se boste morale same truditi

Za trajno odstranjevanje celulita se boste morale same truditi

22 decembra, 2016

Danes se skoraj da vsaka ženska bori s celulitom, le redke pa si dejansko priznajo, da za sam nastanek niso toliko same krive kot je kriva genetska zasnova ženskega telesa oz. bolj pravilno rečeno, genetska zasnova razporeditve maščobe v telesu. Kljub temu pa celulit moti toliko žensk, da je kar težko napisati odstotek, saj roko na srce, res ni ravno lep na izgled, zato si velik odstotek žensk tudi želi trajno odstranjevanje celulita.

Same si boste zelo težko pomagale, če se je celulit že razbohotil v vsej svoji lepoti po celem telesu. Lahko se edino odločite za profesionalno odstranjevanje celulita v različnih salonih, kjer izvajajo neinvazivne posege, vendar pa boste morale za trajno odstranjevanje celulita v veliki meri po strokovnih obiskih še vedno veliko narediti same.

V prvi vrsti se zavedajte, da sedenje nikakor ne koristi vaši lepoti, celulitu pa vsekakor. Problematična je tudi hrana, saj se morate mastni hrani čim bolj izogibati. Pa to ne pomeni, da je na primer maščoba v mesu nezdrava, to vsekakor morate uživati, saj telo nujno potrebuje takšno maščobo. Bolj so problematične maščobe, ki se jih greje, kot na primer za pečenje, hkrati pa je priporočljivo uživati tudi čim več zelenjave. Ko pa govorimo o rekreaciji, pa se zavedajte, da vsaka dodatna ura telovadbe bolj koristi kot ne.

Torej je dela kar nekaj, če želite, da bo odstranjevanje celulita s kakršnimi koli terapijami učinkovito in nikakor ne moremo reči, da se odstranjevanje celulita samo plača nekaj terapij in je rešitev večna.