Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Whey proteini so nujno potrebni za rast mišic

Whey proteini so nujno potrebni za rast mišic

4 maja, 2019

To, da je človeško telo čim bolj izpopolnjeno, da je človek močan in brez maščob ter da ima lepo izoblikovano telo, postaja vedno bolj pomembno velikemu številu ljudi. Žal pa so na drugi strani ljudje, ki jim je najbolj pomembno to, da zaužijejo tisto hrano, ki jim je všeč in to ne v majhni količini. A na srečo lahko vidimo, da se vedno več ljudi poti v fitnesu ali pa so na vodenih vadbah. Pri nekaterih lahko napredek lepo vidimo, pri drugih pa skoraj da ne vidimo. Pomembno vlogo v tem primeru odigrajo whey proteini, ki mišicam nudijo najboljšo regeneracijo in obnovitev. Ne pozabimo, proteini so tudi osnovni gradniki mišic in če želite vidne mišice, bodo proteini nujno potrebni.

Whey proteini ali naravni proteini whey proteini

Niste ravno zavezanec prehranskih dodatkov in po vadbi ne želite v telo vnesti nič nenaravnega in vam zato whey proteini niso všeč? Potem imate na izbiro samo to dovolj veliko količino proteinov, ki jih tudi lahko dobite v hrani, pri čemer pa ne smemo mimo jajc, skute, belega piščančjega mesa in še nekaj virov bi lahko našli. Ampak pazite, v čem je največji problem take hrane! Če želite dobro regeneracijo mišic po treningu, morate v roku 20 min po končanem treningu zaužiti proteine, kar pa vašo predstavo o tem, da bodo proteini na jedilniku takoj po tem, ko pridete domov, popolnoma razblini. Hkrati je treba dodati, da morate tudi zaužiti dovolj hrane, kar pa večini po napornem treningu niti ne paše. Zato so vsekakor whey proteini najboljša izbira, saj tudi slučajno niso bav bav. Samo pazite, da je njihova sestava praktično povsem samo sirotkini proteini, stevia ali eritritol in naravna aroma za boljši okus.

Whey proteini Golden Tree

Že malo prej smo omenili, da morate biti pri sestavi izdelka zelo pozorni na njihovo sestavo. V veliki večini primerov tisti whey proteini, ki so v fitnes studiu, niso najboljša izbira. Če vsebujejo sladila, sladkor, umetne arome, aditive in če je kvaliteta sirotkinih beljakovin slaba, potem se jim raje izognite in po treningu zaužijte kakšnega piščanca narejenega na solati z jajci, bo zagotovo to najboljša izbira. Whey proteini Golden Tree pa nobene od prej naštete snovi ne vsebuje, zato jih raje kupite na Popolna-postava.com in si jih prinesite s seboj na trening, tiste na fitnesu pa raje pustite.