Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Vzmetnice za dobro spanje

Vzmetnice za dobro spanje

24 marca, 2010

Velikokrat je od sestave vzmetnice in materialov odvisna tudi kvaliteta vašega spanja. Vzmetnica, na kateri spite, naj bo udobna. To pomeni, da se morate na njej počutiti prijetno. Hkrati mora zagotavljati, da se v vsakem trenutku lahko na njej spočijete ter obnovite energijo.

V pohištvenem salonu Il ambienti lahko izbirate med različnimi vrstami ležišč znamk Vita in Sembella, vsako od teh pa poleg vseh potrebnih standardov zadovolji specifične želje vsakega posameznika. Pravilna velikost, trdota vzmetnice, ki mora biti zaradi pravilnega ugreza vaše hrbtenice prilagojena teži telesa, zaščita, higiena … vse to so zahteve vašega telesa, predvsem hrbtenice, ki si zasluži najboljše tudi ponoči. Pomembno je, da vzmetnica ponuja optimalno oporo hrbtenici ter preprečuje potenje. Kvalitetne vzmetnice Vita in Sembella vam bodo zagotavljale zračnost in ustrezno oporo hrbtenici.

Tretjino življenja, o kateri nas velika večina premalo ve ali o njej sploh ne razmišlja, prespimo. Spanec pa je pomemben element skupne kvalitete življenja, ki si jo lahko zagotovimo tudi s pomočjo premišljene izbire ležišča.