Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Vrtno pohištvo

Vrtne garniture so večinoma namenjene našemu prostemu času, zato je zelo pomembno, da nam le-te ustvarijo čudovito in sproščujočo atmosfero na vrtu ali terasi in nam s svojimi oblikami obogatijo izgled vrta, balkona, terase …

Brezčasna eleganca ni omejena samo na kovinske vrtne garniture, temveč na različne kombinacije materialov, na katre prisegamo tako ali drugače. Vrtno pohištvo je lahko nadvse uporabno tudi v dnevnih prostorih, ob kaminih, na terasah, v zimskih in letnih vrtovih – torej zunaj in pod streho.  Posamezne kose vrtne garniture lahko med seboj tudi poljubno kombinirate in sproti dokupite vse potrebno. Z veliko mero potrpežljivosti si lahko ustvarite idealni vrt prostega časa, kjer boste preživeli navdihujoče trenutke sprostitve v družbi svoje družine in prijateljev. V vsakem salonu programov vrtne garniture vam bodo pomagali sestaviti vrtno pohištvo po vaših željah. Pri tem pa lahko dimenzije, barve in materiale prilagodijo vašim potrebam in zamislim.

Vsaka vrtna garnitura je narejena z namenom, da poskrbi za vaše udobje. Usedite se in čim prej začnite uživati na toplem spomladanskem soncu!