Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Vikend paket za smučanje

Vikend paket za smučanje

22 januarja, 2019

smučanje

Po napornem delovnem delu tedna sta pred vami dva prosta dneva. Vzemite si čas zase in si privoščite, kar imate najraje. Pozimi je veliko priložnosti, da konec tedna preživite dejavno na snegu. Ena izmed priljubljenejših zimskih športnih dejavnosti je smučanje. Tega se zavedajo tudi turistične agencije in smučarski centri, ki so pripravili raznovrstno smučarsko ponudbo, sredi katere so različni vikend paketi za smučanje. Smučarski vikend paketi tako vključujejo celodnevno smučanje ob koncu tedna, nastanitev v bližnjem hotelu ali gorski koči, ob smučanju pa tudi številne druge možnosti za dejavno preživljanje prostega časa, od fitnesa do velnes storitev. Na voljo so smučarski vikend paketi za eno ali dve osebi, pa tudi za družine. Izbirate lahko med vikend paketi za smučanje na slovenskih in tujih smučiščih.

Počitniško smučanje

Zimske počitnice so odlična priložnost za smučanje, v dvoje ali z družino. Počitniško smučanje je smiselno načrtovati dovolj zgodaj in si pravočasno rezervirati termin. Na voljo so številni smučarski paketi za zimske počitnice na slovenskih in tujih smučiščih, ki so pripravljeni dovolj zgodaj. Zato čim prej v zimski sezoni preglejte omenjeno ponudbo, da počitniški smučarski paket, ki ga želite, ne bo razprodan. V Sloveniji so zimske počitnice prav v tistem času kot v nekaterih drugih evropskih državah, število prostih mest pa je omejeno. Tudi zato je smiselno pravočasno načrtovati počitniško smučanje, da boste lahko smučali na smučišču po lastni želji.

Novoletno smučanje

Že veste, kje boste pričakali novo leto? Številni smučarski centri so pripravili raznovrstno ponudbo za silvestrovanje ob smučanju. Poiščite smučišče, ki vam najbolj ustreza, in preverite možnosti silvestrovanja. Silvestrski smučarski paketi praviloma vključujejo nekajdnevno smučanje in bivanje v luksuznem hotelu ali gorski koči. Poleg tega ponujajo številne možnosti za nepozabno preživetje najdaljše noči v letu. Tako lahko novo leto pričakate v dobri družbi, medtem ko se prej in potem zabavate ob svoji najljubši dejavnosti – smučanju.