Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Več vrst zelenih kav

Več vrst zelenih kav

11 marca, 2011

Zelena kava je naravno prehransko dopolnilo, ki posamezniku pomaga ob zdravi prehrani shujšati. Zelena kava ima izredno pomembni dve sestavini, ki posamezniku pomaga shujšati. Te dve sestavini imenujemo krom in korenina Panax ginseng. Te dve sestavini pomagata, vzdrževati energijsko raven med hujšanjem. Poleg tega pa ima zelena kava pomembno sestavino, ki jo imenujemo antioksidant.

Antioksidant je sestavina, ki pospešuje presnovo maščob v človeškem telesu.
Poznamo več vrst zelenih kav. Vendar smo na slovenskemu tržišču zasledili dve vrsti zeleni kavi, ki sta pakirani po osemnajst ali pa enaindvajset vrečk v paketu. Eno zeleno kavo priporočamo, da v začetku spijete pol vrečke na dan medtem, ko drugo vrsto zelene kave lahko že takoj v začetku popijete tri vrečke na dan. Morate pa vedeti, da je vrečka za eno skodelice kave.
Pomembno je pa vedeti, da nobena zelena kava ni primerne za: nosečnice, doječe matere sladkorne bolnike, za bolnike ki težave s srcem ali visokim pritiskom ter osebam, ki so mlajše od šestnajst let.