Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Vaje za celulit so zelo priporočljive, da boste imele ponovno gladko in napeto kožo

Vaje za celulit so zelo priporočljive, da boste imele ponovno gladko in napeto kožo

6 julija, 2016

Danes je žal postal takšen svet, da se povsod kaže le ideale in ravno vse revije suhih retuširanih žensk povzročajo ogromno slabe volje med povprečnimi ter realnimi ženskami. Vsekakor je celulit tisti dejavnik, nad katerim vse čudovite predstavnice nežnejšega spola stalno razburjajo in si nadvse želijo lepe in napete kože.

Ampak žal pravijo, da se brez muje še čevelj ne obuje, tako da je za vsako stvar treba nekaj narediti in se potruditi. Vsekakor obstajajo vaje za celulit in so zelo priporočljive, saj boste le tako lahko prišle do takšnega videza, ki si ga neizmerno želite. Vaje za celulit poleg vseh terapij, ki jih lahko obiščite, prinesejo več mišične mase, kar pa zmanjšuje videz pomarančne kože. Če ste res pripravljene napovedati vojno in celulit odstraniti iz vašega telesa in ne samo sedeti na sedežni in jesti same dobrote, ki škodijo zdravju ter se pritoževati, naj vam takoj povem, dvignite ritko in delajte počepe, izpadne korake in potiske nog. Zelo priporočljivo se je zdravo prehranjevati, obiskati fitnes ali iti na sprehod, kolo, oziroma samo, da boste gibali toliko kot vam čas dopušča in vsekakor bodo rezultati vidni zelo kmalu.

Prav tako sem prepričan, da veste da šport ne škoduje, ampak poleg tega, da odpravi celulit, prinese še veliko pozitivnih lastnosti, in sicer boste zagotovo boljše volje in bolj zdrave. Če pa ste lenuh po naravi, obstaja ogromno terapij, da se odpravi celulit, ena od teh je  LPG Endermologija ali kavitacija, katerih rezultati so vrhunski, ampak če ne boste spremenili prehranjevalnih navad se bo celulit slej kot prej spet pojavil. Seveda pa je vse odvisno od vas in vaših želja.