Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

V vsakem primeru kupite barvni multifunkcijski tiskalnik

V vsakem primeru kupite barvni multifunkcijski tiskalnik

7 oktobra, 2016

Danes imamo na voljo v najrazličnejših trgovinah kar precej različnih multifunkcijskih tiskalnikov, tako da se za čisto vsakega in za čisto vsak namen uporabe najde najbolj primeren multifunkcijski barvni tiskalnik. Včasih so bili črno beli bistveno bolj uporabljeni, ljudje so se tudi bistveno bolj pogosto odločali za nakup, saj so bili cenejši, hkrati pa tudi ni bilo toliko potreb po barvnem tiskanju in so se posledično barvni tonerji ali pa kartuše velikokrat posušili.

Ravno zato multifunkcijski barvni tiskalniki niso poželi toliko zanimanja, kot ga danes, ko je barvno tiskanje bistveno bolj pogosto. Predvsem je multifunkcijski barvni tiskalnik uporaben za poslovno uporabo, ko se podjetja odločajo za barvno tiskanje kakšnega promocijskega materiala, za pogodbe, račune, ponudbe in podobne materiale. Tudi toner, ki ga ima danes multifunkcijski tiskalnik, ni tako nekvaliteten, da bi se hitro posušil, da o razliki v ceni niti ne govorim dodatno. Včasih je bil multifunkcijski tiskalnik z barvami kar precej dražji od črno belega. Danes sicer je še vedno razlika, vendar pa je razlika bistveno manjša.

Vsekakor pa je tudi res, da izberite kvaliteten multifunkcijski tiskalnik, saj boste v tem primeru morali kupovati bistveno manj tonerjev, saj kvaliteten multifunkcijski tiskalnik ne troši toliko barve, kot jo manj kvaliteten, ko ima multifunkcijski tiskalnik kar poseben prostor, kjer se zbira odpadna barva. Seveda je to res zelo škoda, saj bi ta barva lahko končala na papirju, ne pa da gre v smeti, poleg tega pa je to posodo za zbiranje odpadne barve treba še kupovati in povzroča dodatne stroške.