Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

V terme s spletnim portalom 1nadan.si

V terme s spletnim portalom 1nadan.si

12 februarja, 2016

Idealno darilo v kateremkoli letnem času, je zagotovo kupon za razvajanje, še posebej, če so terme tiste, kjer se bo razvajanje dogajalo. Slovenija lahko ponudbi terme skoraj v vsakem svojem kotičku, saj zaradi svoje edinstvene geografske lege ima praktično vsako mesto svoje terme, ki pa vsake nudijo drugačno termalno vodo ter hkrati edinstveno ponudbo. Preko spletnega portala 1nadan.si lahko v tem momentu kupite štiri odlične ponudbe po super cenah.

Terme, ki so na voljo preko spletnega portala 1nadan.si v tem trenutku so:

•    Tri dnevno razvajanje v apartmaju Residence Marina 4* v Portorožu, in sicer za zgolj 149,00 EUR si lahko do 5 oseb privošči tri dnevno kopanje v aquaparku Žusterna pri Kopru. V ceno pa je vključen tudi en vstop v savno za odraslo osebo.
•    S svojim dragim ali drago pobegnita za tri dni v terme Banovci za zgolj 159,00 EUR. Razvajala se bosta v hotelskem naselju Zeleni gaj 3*, kjer bosta imela možnost neomejenega kopanja v termalnih bazenih, na dan odhoda pa celodnevno uživanje v zunanjem bazenu.
•    Terme Čatež vam za le 189,00 EUR nudijo tri dnevni polpenzion s pijačo ob večerji za dve osebi v hotelu Terme 4*, z neomejenim kopanjem, uporabo fitnesa in savn v hotelu.
•    Terme Olimia pa vam s kuponom navedenega spletnega portala za le 158,00 EUR nudijo tri dnevno uživanje za dve osebi v hotelu Jasmin v Podčetrku, in sicer v neposredni bližini samih term. Poleg dobite možnost dvodnevnega neomejenega kopanja v Wellness centru Termalija.

V terme s spletnim portalom 1nadan.si se res splača.