Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

V Antalyo na dopust!

V Antalyo na dopust!

30 novembra, 2016

Turčija je ena izmed najbolj priljubljenih potovanj za Slovence, poleg še nekaterih drugih destinacij kot so Grčija, Egipt, Črna gora in seveda najbolj obljudena, Hrvaška. Preko Turčija last minute namreč najdemo ugodne cene potovanj v to deželo. Turistične agencije ponujajo nekaj destinacij ki so najbolj popularne v Turčiji, predvsem Antalya počitnice. Turistične agencije namreč preko Turčija last minute ponujajo predvsem ugodne cene potovanj v kraje na turški rivieri, ki meji na sredozemsko morje. Ponujajo torej ugodne cene za poletni oddih na morju.

Turčija last minute ponuja več tisoče hotelov v celotni pokrajini Antalya. Med najbolj popularnima krajema sta Antalya in Alanya, sledijo jima Side, Belek, Kemer. Antalya počitnice so odlična izbira za oddih, kjer pa ne manjka turških bazarjev in tradicionalnih turških večerov. Turistična agencija Potuj nekam ponuja več sto različnih ponudb Turčija last minute, večina teh paketov pa sestavljajo hoteli, ki so priljubljeni, vse od najcenejših do nekoliko dražjih, za tiste ki želijo vrhunsko hotelsko ponudbo. Ponudbe te agencije sestavljajo predvsem Antalya počitinice, izbiramo prevsem med kraji Antalya, Alanya, Side in Kemer, pa tudi nekaterimi drugimi malo manj znanimi.

V času med aprilom in novembrom je pravi čas za oddih v Turčiji in omenjenih poletnih destinacijah. Vedno lahko najdemo ugodne cenovne ponudbe preko Turčija last minute, tudi ko se odločamo za tovrstne počitnice zelo na hitro. Ne potrebujemo planirati vnaprej, če vemo da imamo naslednji teden prosti teden, lahko že danes rezerviramo dopust v tej orientalski deželi, že samo turistična agencija Potuj nekam trenutno ponuja skoraj tisoč različnih last minute ponudb za to deželo in turško riviero.

Za obisk turške riviere je Turčija last minute prava izbira, saj se ne splača potovati v lastni organizaciji in tratiti čas z rezervacijami letov, izletov, hotela in ostalih stvari.