Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Uporabite informativni izračun porabe elektrike in privarčujte

Uporabite informativni izračun porabe elektrike in privarčujte

7 januarja, 2016

Varčevanje je v današnjem svetu nujna obveza vsakogar, saj se življenjski stroški iz dneva v dan višajo, plače oz. osebni dohodki pa nižajo. Začaran svet, kako naj privarčujem, če je vse vsak dan dražje? Na spletne strani oz. na internet vpišite ključne besede poceni elektrika informativni izračun in prišli boste do obrazca, kamor boste vpisali različne porabnike električne energije in presenečeni boste, kaj vse boste ugotovili, da lahko že sami postorite, da zmanjšate porabo, ne da bi rabili investirati en sam Evro.

Če pa želite še več privarčevati, vam pa bo aplikacija poceni elektrika informativni izračun svetovala tudi kakšne nove naprave kupite in hkrati vam bo izračunala koliko boste privarčevali na električni energiji že v prvem letu uporabe novih aparatov. Torej ni nujno potrebno menjati ponudnika električne energije, da bo poceni elektrika tudi vaš novi varčevalni ukrep, ampak lahko veliko naredite tudi sami s svojim gospodarnim ravnanjem. Da bo poceni elektrika kar čim pogosteje vaš spremljevalec, bo že dovolj, če ugašate luči, ko jih ne potrebujete, če TV sprejemnika ne puščate v stanju pripravljenosti, ko ga ne potrebujete, če enako storite z namiznim ali / in prenosnim računalnikom.

Torej poceni elektrika bo tudi takrat, če boste katerokoli električno napravo fizično izklopili iz električne energije, ko te določene naprave ne uporabljate. Ja, presenečeni boste, da boste kar na enkrat na mesečni osnovi imeli strošek elektrike za približno 10 Evrov nižji, če boste samo malo bolj gospodarni in boste naprave uporabljali le takrat, ko jih res potrebujete.