Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Umetni nohti

Umetni nohti

13 aprila, 2011

Umetni nohti so danes videti kot naravni, zahvaljujoč tehniki in materialom. V kozmetičnem salonu vam lahko umetne nohte izdelajo s pomočjo umetne konice ali samo gela, ki se gradi na šablono, lahko pa vam naravne nohte samo utrdijo s plastjo gela. Izbor je pester, odvisno od vaše želje ter stanja naravnih nohtov.

Kozmetičarke zagotavljajo, da je mogoče z dovršenostjo tehnik in pripomočkov ter spretnostjo kozmetičark iz vsakega nohta ustvariti prelepo umetnijo. Poslikani umetni nohti so korak naprej pri urejenosti nohtov. Poslikave se lahko delajo z navadnimi laki,  uv-laki ali pa geli.  Nadgradimo jih lahko s kamenčki različnih oblik in barv, nalepkami ali ročno poslikavo. Slednje so lahko prave umetnine, ki so vse boj priljubljene tako med mladimi kot ženskami v zrelejših letih.

Umetni nohti so še in še bodo verjetno kar nekaj časa v modi. Njihova prednost je vsekakor v tem, da je lak obstojnejši, pomembno pa je poudariti, da so priporočljivi za vse tiste, ki nohte grizejo, saj s tem preprečijo nadaljnje grizenje.