Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Tudi nega suhe kože ni enostavna

Tudi nega suhe kože ni enostavna

15 februarja, 2017

Ljudje imamo zelo različne težave s kožo, vsekakor pa so te težave neodvisne od spola. Suho kožo imajo lahko tako moški kot tudi ženske in neodvisno od starosti. Vseeno pa praviloma moški manj svoje pozornosti namenjajo koži, ženske pa skoraj da vse veliko več. Čeprav se zdi, da je nega suhe kože enostavna, saj se na kožo samo nanese mastno kremo večkrat na dan, to nikakor ni dobra rešitev. V takem primeru je veliko bolje, da se uporabi Babor kozmetika za suho kožo.

Načeloma sicer res nobena kozmetika ni namenjena negi različnih tipov kože, vendar pa Babor kozmetika je. Če želite res kvaliteten tretma, potem vam svetujem, da se nega suhe kože opravi pri podjetju Rehamed, kjer se uporablja Babor kozmetika in kjer natančno raziščejo, kakšen tip kože imate in na podlagi tega se šele uporabi Babor kozmetika, ki je primerna za ta tip kože. V podjetju Rehamed se ta tretma izvaja na način, da se naredi površinsko čiščenje obraza, nato piling in masaža in šele na koncu se nanese na kožo krema oz. maska. Kljub temu, da se vse sliši povsem enostavno, pa ni priporočljivo delati doma v lastni režiji.

Razlog za to je, da vsega sami ne morete videti, da zagotovo zato ne morete biti tako natančni, če vse sami delate in ravno natančnost je izredno pomembna, pa čeprav se uporablja Babor kozmetika. Vsak kotiček je treba »obdelati«, v nasprotnem primeru se to vse skupaj takoj vidi, da je bilo opravljeno površno, česar pa si nobena ženska zagotovo ne želi.