Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Torba je odlično promocijsko ali poslovno darilo

Torba je odlično promocijsko ali poslovno darilo

16 septembra, 2019

Torba za prenosnik, športna torba, nakupovalna torba ali torba za na plažo – vsaka od njih je lahko izvrstno, domišljeno in tudi zelo uporabno darilo za poslovne partnerje, zveste stranke in nove stranke. Gropik ima v svoji ponudbi vrsto promocijskih in poslovnih daril, ki jih lahko hitro in zanesljivo naročite preko spleta. Ko se na torbo odtisne vaš logotip ali kakšno posebno sporočilo, je poskrbljeno za odlično darilo, ki ga bodo ljudje dejansko radi uporabljali in tako širili vest o vašem podjetju. Preglejte torej naš katalog torb za vsakdanjo rabo in prosti čas ter izberite vam najljubše izdelke.

 

Torba za čez ramo je zelo praktično darilo

Svet poslovnega obdarovanja vse bolj temelji na uporabnosti, torej da podarite nekaj, kar bo obdarovanec dejansko uporabljal in ne odložil ali zavrgel takoj, ko pride nazaj v pisarno oziroma domov. Konec koncev je namen izdelka, poleg pozornosti in izkazovanja spoštovanja, tudi ta, da čedalje več ljudi izve za vaše podjetje. Zato so poslovna in promocijska darila tudi personalizirana – imajo natisnjen ali izvezen logotip podjetja, njegov slogan ali kakšno posebno sporočilo. Torba za čez ramo ali pa na primer nahrbtnik sta iz tega vidika zelo dobro darilo, saj je takšen produkt praktičen. Pri nas kupljene torbe so zelo kvalitetne, zato bodo odlično služile svojemu namenu. Naša prednost je tudi ta, da imamo na voljo zares ogromno različnih torb, tako za prenosnik, za plažo, za dokumente, za šport, za nakupovanje, za vsakdan, pa tudi sodobne vreče iz blaga in celo potovalke. Tako zagotovo najdete izdelek, ki bo najbolj primeren za vaše podjetje. Promocijska torba bo odlično darilo, prav tako pa bodo izvirnosti veseli poslovni partnerji.

 

Poslovne partnerje obdarite s torbo za prenosnik

Če želite svoje poslovne partnerje letos bolj konkretno obdarovati, namesto kemičnih svinčnikov in koledarjev izberite torbo za prenosnik. Podjetniki je bodo zelo veseli, saj jim bo prav prišla na delu in drugod. Ponujamo različne torbe za prenosnik za čez ramo, ki imajo več predalov, se zapirajo z zadrgo in omogočajo več načinov nošenja. Primerne bodo za različno velike računalnike, imajo pa dovolj prostora tudi za razne dokumente in druge pomembne predmete, ki jih potrebujete s seboj. Ramenski trak je nastavljive dolžine (prilagodljiv), material torbe pa zelo trpežen. Naročite model, ki vam je najbolj po godu, izbirate pa lahko tudi med več različnimi barvami.

 

Poletna torba za na plažo

Če želite bolj sproščeno darilo, ki bo v uporabi poleti, izberite torbo za plažo. Te so primerne za vse vrste podjetij, da tudi med počitnicami ne pozabijo na vas. Naše torbe za plažo so zelo lične in uporabne. Lahko so iz blaga, poliestra, rafija … Darilo lahko dopolnite še z brisačo za plažo, plastenko, klobučkom, vodoodpornim etuijem ali kakšno zabavno igro, da bo naravnost popolno za poletne dni. Ponujamo tudi torbe za plažo, ki so hkrati še hladilne torbe, veliko pa je takšnih, ki jih je mogoče uporabljati tudi za vsakdan, predvsem za nakupovanje. Tako bodo v uporabi skozi vse leto. Nekatere so klasičnega videza, druge pa bolj modne, sodobne.

 

Naš poletni program je zares pester. Naj izpostavimo še nekaj priljubljenih artiklov za promocijo: japonke, sončna očala, senčniki, napihljive blazine, pahljače, ventilatorji, žoge, frizbiji, zložljivi stoli … Ko vam zmanjka domišljije, kliknite na našo spletno stran in ideje poiščite pri nas.

 

Odlična izbira je tudi športna torba

športna torbaZa fitnese, športne ponudnike, plesne šole in wellness storitve bo najboljša izbira za darilo kar športna torba, ki bo predstavljala vašo dejavnost. Če ste prisotni na tem področju, bo to zagotovo boljša izbira kot torba za prenosnik, saj na ta način poskrbite, da se v relevantnih krogih pojavlja vaše ime, ustvari prepoznavna skupnost. Lahko izberete torbo za čez ramo ali pa nahrbtnik. Čakajo vas različno velike torbe, lahko samo vreče za športne copate ali pa zelo prostorne torbe za vse opremo za trening. Zagotovo izvrstno darilo, ki se ga bodo obdarovanci zelo razveselili, in zato podjetje imeli še raje. Torbe so odlično darilo tudi za vaše zaposlene.

 

Zakaj nakupovati pri nas

Gropik je podjetje z več kot 25-letno tradicijo, ki se vedno obrača k svojim strankam in se jim kar najbolje prilagodi. Ponašamo se z bogatim asortman promocijskih in poslovnih daril lastne proizvodnje in tujih dobaviteljev ter vedno poslušamo vaše želje. Naša prodaja je namenjena pravnim osebam, ki si želijo sodobnih daril, ki jih bodo partnerji, sodelavci in stranke radi uporabljali. Poskrbimo za logotipno opremo in dotisk ter vam znamo svetovati o najboljši izbiri izdelkov. Najdete jih lahko v spletnem katalogu, kjer so pregledno razvrščeni po kategorijah, da kar najhitreje najdete darila, ki ste jih imeli v mislih. Večjo količino, kot naročite, bolj ugodno bo naročilo, blago nad vrednostjo 400 evrov pa brezplačno dostavimo kamorkoli po Sloveniji. Če pa si želite izbor daril ogledati v živo, se lahko oglasite v našem razstavnem prostoru v Braslovčah. Z veseljem vam bomo pomagali izbrati torbo, ki bo najbolj primerna.