Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Tonerji in kartuše

Tonerji in kartuše

26 avgusta, 2010

Tonerji za laserje so na voljo v različnih barvah. Čeprav se tonerji za črno barvo najpogosteje uporabljajo, so barvni tonerji dražji od črnih tonerjev. Na tržišču Obstaja več vrst tonerjev in kartuš. Poznamo predelane kartuše, OEM kartuše za tiskalnike, združljive kartuše, tonerje za ponovna polnjenja. Predelane kartuše so strokovno izvedene in prav tako izpolnjujejo vse zahteve po kakovosti in zanesljivosti.

Predelane kartuše dajejo podobne rezultate kot originalne. Bistvena razlika je predvsem v ceni. Predelane kartuše in tonerji so namreč veliko cenejši. In ne samo to, predelane kartuše so tudi prijaznejše za okolje, saj se pri procesu izdelave uporabljajo rabljene kartuše.

Laserski vložki so primerni za večje pisarne, saj omogočajo uporabniku, da natisne več kopij kot drugi vložki za tiskalnike. Investicija v laserske tonerje je zelo ekonomična, saj so namenjeni velikemu številu izpisov. Tonerji in kartuše so na voljo po zelo ugodnih cenah. Preverite ponudbo.