Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Tečaj masaže

Trenutna gospodarska situacija ni nič kaj optimistična in mnogo ljudi išče dodatni zaslužek še s kakšnim dodatnim delom. Ena izmed možnosti dodatnega zaslužka je tudi maser. Da pa si pridobite ustrezno znanje ter certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji za poklic maser, morate opraviti tečaj masaže. Tečaj masaže ima v svoji ponudbi kar nekaj podjetij v Sloveniji.

Sam jih ne bom našteval ter jim s tem delal reklamo ampak, če v googlu vtipkate tečaj masaže vam bo v rezultatih iskanja podalo kar nekaj ponudnikov, ki nudijo tečaj masaže. Običajno tečaji masaže trajajo približno 50 šolskih ur in potekajo večinoma ob koncih tedna. Po opravljenem tečaju morate opraviti preizkus znanja. Po opravljenem preizkusu boste pridobili certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji za poklic maser/maserka, katerega izda republiški izpitni center. Ta certifikat velja kot veljaven poklic v Republiki Sloveniji.