Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Strešna okna

Strešna okna

17 marca, 2013

Okna iz aluminija se reciklirajo 100%. Stavbno pohištvo iz aluminija je trajno, vzdrževanje je minimalno. Zaradi možnosti recikliranja prijazno okolju. Stavbno pohištvo iz aluminija se odlično sklada z moderno arhitekturo velikih steklenih površin. Okna lahko izbirate v odtenkih po RAL barvni lestvici. PVC in aluminij sta moderna materiala, ki sta se pridružila stavbnemu pohištvu. Še vedno pa ostajajo okna seveda tudi v tradicionalnem materilu lesu. Le da so danes veliko bolj kakovostna, saj so na voljo zelo kvalitetne zaščite za les.

Kombinacija lesa in aluminija je za okna zelo priljubljena. Rešitev za tiste, ki se nočete odpovedati lesu. Znotraj vas greje prijetna toplina naravnega materiala lesa, zunaj imate zaščito pred vremenskimi vplivi. Tako da je vzdrževanje enostavno in minimalno, saj ni od zunaj ničesar, kar bi načenjalo vaša okna. Tako izdelano stavbno pohištvo vam bo služilo dolga desetletja. Menjava oken je investicija, ki vas v toku vašega življenja doleti največ dva krat. Če ste seveda že mladi zečeli z gradnjo ali se vselili v svoje lastno stanovanje.