Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Stavnica Bet at home ni le stavnica, ampak tudi pokrovitelj

Stavnica Bet at home ni le stavnica, ampak tudi pokrovitelj

28 novembra, 2017

Kdor rad stavi na svoje najljubše športne ekipe, zdaj to lahko naredi tako, da ob enem tudi le-te podpira. Namreč, kot pravijo na spletnem mestu http://www.stavidoma.com/, je spletna stavnica Bet at home zelo naklonjena tudi podpori oziroma sponzoriranju športnih ekip. Pa naj bodo to nogometne ekipe, tenis igralci, rokometne ekipe in tudi kaj drugega. Stavnica Bet at home pa je znana po tem, da sodeluje tudi s klubi iz drugih držav, ne samo avstrijskih, iz kjer ta stavnica izhaja. Namreč, v preteklosti je Bet at home stavnica sodelovala že z mnogimi klubi tako iz Avstrije, Nemčije in tudi Španije. V nadaljevanju pa si bomo pogledali, točno katere športne klube stavnica Bet at home podpira.

S stavnico Bet at home lahko zares izkažemo svojo podporo do športnih igralcev

Spletne stavnice so nam zagotovo že vsem poznane, saj jih je na spletu kar nekaj. A le peščica teh pa je zares dobrih in ovrednotenih. In ena izmed takih je tudi Bet at home spletna stavnica, ki ne samo, da nam omogoča preproste stave od doma in iz udobja naših naslonjačev, ampak to počne tudi za športne ekipe.

Čeprav gre predvsem za nogometne ekipe, lahko rečemo, da je stavnica Bet at home ena redkih, ki pa sponzorira ekipe več različnih držav. To pa pomeni, da so klubi, kot so na primer HSC Hertha iz Berlina, FC Schalke 04 ali FK Austria Wien, deležni denarne podpore. S tem pa si Bet at home stavnica zagotovi svoje ime na dresih, ki jih športniki ponosno nosijo. Vidimo torej, da s tem, ko stavimo preko stavnice Bet at home, lahko denar jasno zaslužimo, ampak kar je za prave ljubitelje športa in športne navijače še bolj pomembno, pa je, da z denarjem, ki ga vplačajo v take stave v bistvu denarno podpirajo športne klube. Mi smo zgoraj navedli le nekaj teh, ampak verjemite, da jih je še mnogo več. Namreč že leta 2009 so sponzorirali tudi angleški pokal “Emirates Cup” v glavnem mestu Anglije – Londonu. Zatorej, kdor ima rad svoje športne ekipe lahko tako tudi le-te malce podpira.