Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Stave so super, a pazite da se ne ujamete v past odvisnosti

Stave so super, a pazite da se ne ujamete v past odvisnosti

29 avgusta, 2019

Zaslužiti nekaj evrov še popoldan, za to pa samo izkoriščati svoje poznavanje razmer v športu, ki vam je všeč … Se vam zdi to kot sanje? Saj pravzaprav so, pot do uresničitev teh sanj pa so stave, ki so razširjene po celem svetu, na voljo pa imamo tudi številne stavnice, med katerimi se kvote razlikujejo, tako da če želite, se lahko registrirate v več stavnic in lovite najboljše kvote, a takšne stave vzamejo nekaj časa več na dan. Zato si je bolje izbrati na primer Bet365 ali pa Bet at home ali pa Bwin stavnico, kjer so v povprečju najvišje kvote od vseh stavnic. Dostope do vseh teh stavnic dobite tudi na slovenski strani Športne stavnice, saj je naša država do nekaterih stavnic onemogočila direkten dostop. A kljub temu, da so stave, pri katerih samo izkoriščate svoje znanje, super zadeva, pazite, da ne boste tudi vi med tistimi, ki so se ujeli v past odvisnosti, saj lahko stave res potegnejo celega človeka notri.

Nikar si ne zakomplicirajte vsega

V kolikor boste začeli enkrat loviti najboljše kvote, prebirati čisto vse novice, ki se dogajajo v športu, čekirati ves čas Športne stavnice za kakšne novosti, se ukvarjati z vsako malenkostjo, potem stave niso več za vas in je bolje, da se povsem umaknete. Stave morajo biti le čisto postranski način za zaslužek, da porabite čisto malo časa za vplačilo, zelo pomembno pa je tudi, da ne stavite z visokimi zneski in da se ne igrate z zneski, ki se vam že čisto zajedajo v družinski proračun, saj ste trdno prepričani, da bo zmagal vaš favorit. V kolikor ne zmaga, vam denarja ne bo povrnil nihče. Še slabše pa je, če si začnete za stave enkrat sposojati denar in upate, da boste z dobljeno stavo tudi dobili toliko denarja, da poplačate vse ljudi, od katerih ste si sposodili denar. Takemu načinu stave niso namenjene in nikar ne zaidite v to slepo ulico.

Ne pustite službe zaradi stav

Tudi to se pogosto dogaja, saj stave, ko morate vse prebrati, da ste na tekočem, vzamejo preveč časa. A nikar ne naredite tega, stave naj predstavljajo le dodaten užitek in kakšen dodaten evro več.