Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Spodnje perilo

Spodnje perilo

7 novembra, 2012

Ni vrag, da še niste slišali za spodnje perilo Body Orange Underwear? Ime vam ne zveni čisto nič srbsko, kajne? Prej ga povežete z družbo imen spodnjega perila Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo, …? Tudi kupiti ga je mogoče le v uglednih veleblagovnicah metropol. Body Orange Underwear ima posebnost, ki ni ostala neopažena. Ponuja namreč nepremagljivo razmerje med ceno in kvaliteto. S tem je srbsko tekstilno podjetje Lok Cotton hitro izstopilo iz konkurence. Izdelujejo spodnje perilo, ki po privlačni ceni vedno znova preseneča z vznemirljivim dizajnom, a ne na račun zanemarjanja kvalitete.

Ime oglasne kampanje za spodnje perilo Body Orange Underwear je postala srbska pop pevka Goca Tržan. V oglasni kampanji se pojavlja skupaj z manekenom Vladimirjem Vuksanovičem. Ime oglasne kampanje pomlad/poletje 2012 pa je za žensko perilo Body Orange Underwear postala manekenka Nina Seničar. Spodnje perilo Body Orange Underwear se po kvaliteti lahko nedvomno kosa z uglednimi tujimi blagovnimi znamki. V Sloveniji ga je mogoče kupiti v trgovini Vita Mea v Nakupovalni galeriji v prvem nadstropju Kristalne palače, BTC Ljubljana, ali v spletni trgovini Vita Mea.