Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Spalnice

Spalnice

3 februarja, 2011

Opremljanje stanovanj, hiš in nasploh bivalnih prostorov je za vsakega od nas velik izziv. Opremljamo sami, pomagamo si z nasveti prijateljev, dobro strokovno literaturo in revijami ali poiščemo pomoč arhitekta. Opremljanje spalnice je prav tako svojstven izziv.

Poleg postelje, seveda, v spalnice sodijo še omarice ob postelji ali polica nad ležiščem, svetilke ob postelji, komoda oziroma predalnik, ogledalo in garderobne omare (če imamo poseben prostor za garderobo, te niso potrebne). Pri oblačenju nam bo prišel prav kakšen stol ali fotelj.

Posebno pozornost moramo posvetiti talnim oblogam, najprimernejša sta parket ali ladijski pod, primerne so tudi druge rešitve, odvisno, kaj nam je pač všeč. Poskrbimo za toplino in udobje, saj so spalnice najintimnejši del našega stanovanja. Pozorno izberimo tudi barve sten in jih prilagodimo barvam pohištva ter slogu opreme.
Raznolikost ponudbe priznanih proizvajalcev spalnih sob je namenjen ravno temu, da se za vsak okus in potrebe najde prava rešitev. Obstaja tudi možnost kombinacij.