Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Solarmont

Solarmont

10 novembra, 2012


SolarmontP
odjetje Solarmont je v Sloveniji prisotno že trideset let. Njihovi glavni dejavnosti sta proizvodnja in montaža energetsko varčnega stavbnega pohištva, pa tudi izolacijskega stekla. Zaradi onesnaženosti in pridobivanje energije iz obnovljivih virov, so začeli delati naravi varno v svoji proizvodnji steklarstva v podjetju Solarmont. Poleg ekološke usmerjenosti so začeli proizvajati kaljeno
steklo, imeli identično tehnologijo laminiranja in izkušnje na področju tehnološko razvitih procesov. Poleg visoko učinkovitih silicijevih celic in ostalih kakovostnih materialov, sta to dva pomembna dejavnika že dolgo let. V podjetju Solarmont že od ustanovitve izdelujejo lesena okna in senčila. Njihova lokacija je na Kozjanskem, ki je zaradi svoje lege v dobrem položaju že od gospodarske krize. Solarmont pa vam tudi nudi kvalitetno, ugodno in zanesljivo sočno elektrarno, kompletno storitev pri pridobivanju čiste energije, servis in spremljanje učinkovitosti sončne elektrarne, pa tudi izdelavo in vgradnjo stavbnega pohištva ter senčil.