Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

21 avgusta, 2011

Ljudje imamo radi barve v svojem domu, in to najrazličnejše odtenke. Zgodi pa se, da se po nekem določenem času določene barve naveličamo. Kadar imamo opravka s prekrivanjem intenzivnih barvnih tonov, lahko naletimo na poglavitno nevšečnost, to je – kako prekriti staro bravo. Da to ni problem, vedo predvsem izurjeni slikopleskarji, katerim barvni odtenki oziroma nobena stena ne predstavlja misije nemogoče.

Slikopleskarstvo je vsekakor več kot obrtna dejavnost umetelnega barvanja oziroma pleskanja sten in stropov. Na prvem mestu je predvsem tudi tehnično znanje o lastnostih ustreznih premaznih materialov.

Ali se za pleskanje odločite sami ali pa boste najeli strokovnjaka, se v obeh primerih pozanimajte o najboljših možnostih za vaše bivalne prostore, tako v smislu kakovosti materialov, tehnik nanosa in drugih spremljevalnih obveznostih, ki jih morate vedete pri pleskanju. Slikopleskarstvo je torej obrtna dejavnost, ki jo naš dom še kako potrebuje.