Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Si želite v kopalnico vnesti s ploščicami moderen dizajn, pa vas skrbi cena?

Si želite v kopalnico vnesti s ploščicami moderen dizajn, pa vas skrbi cena?

7 junija, 2016

Ker so se modni trendi na področju keramike kar precej spremenili v zadnjih letih, potrebno pa je obnoviti zaradi starosti res ogromno stanovanj, nekateri pospešijo obnovo tudi zato, ker si želijo v svojo kopalnico vnesti nekaj več modernega videza s ploščicami. Sicer je zamenjava ploščic tudi povezana s plačilom, vendar pa, če si želite vnesti v kopalnico moderen dizajn, pri čemer bodo ploščice za kopalnico imele eno od ključnih vlog, vas lahko potolažim, da je cena kopalniških ploščic več kot primerna.

Sicer je res cena kopalniških ploščic z modernim videzom kar precej višja od tistih klasičnih belih, vendar pa, če vam je bolj pomembno, da imate doma prostore urejene po lastnem okusu, potem takem vam ne bo škoda odšteti nekaj evrov več. Na 100 € na primer na spletni strani Keramoteka sploh ne obstajajo ploščice za kopalnico na m2, najdražja vrednost za ploščice za kopalnico pa znaša pri podjetju Keramoteka nekaj evrov čez 57 € na kvadratni meter. Vendar pa so to res samo najbolj vrhunske ploščice za kopalnico in če si ne želite vgraditi le najbolj drage ploščice za kopalnico, potem boste brez težav našli tudi ploščice za kopalnico tudi za ceno okoli nekaj čez 20 €.

Upoštevajte pa tudi, da je kvadratura kopalnice po navadi precej manjša od  drugih prostorov, zato je morda cenik za kvadrat dokaj visok, ampak vse skupaj pa niti ne, ravno na račun malo manjše kvadrature prostora. Pa še to, ne smete ves čas gledati le na ceno, če vam ploščice za kopalnico naredijo večje veselje, potem si jih le privoščite.