Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Senčila za okna

Okna so lahko iz različnega lesa. Ali je to smreka, bor, hrast, macesen. Okenske kljuke so lahko bele, aluminijaste, srebrne, tudi v barvah po naročilu. Za okenske okvirje je možna tudi izvedba v dveh barvah. Okna se znotraj barvno prilagodijo vašim prostorom, zunaj pa se barvno prilagodijo fasadi. Priljubljena izvedba je kombinacija les/aluminij. Na zunanji strani so okna zaščitena z aluminijasto oblogo, na notranji strani ostaja toplina lesa. Kombinacija materialov skupaj z zasteklitvijo zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo in dolgo življensko dobo.

Senčila za okna so lahko rolete ali žaluzije. Pri žaluzijah izberete barvne odtenke, tako da postanejo v vašem stanovanju dekorativni element. Žaluzije so tudi idealna zaščita pred soncem. Žaluzije dvigate in spuščate, lahko uravnate nivo svetlobe. Zunanje žaluzije so narejene iz kakovostnega aluminija. Okna so tako zaščitena pred močnimi sunki vetra. Zunanje žaluzije so trajne in obstojne, ne rjavijo. Upravljate jih ročno, lahko pa tudi daljinsko. Prav tako lahko izbirate med več barvami in jih tako prilagodite zunanjemu videzu objekta. Vas zanimajo okna iz lesa?