Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Sedežne garniture

Sedežne garniture

13 oktobra, 2010

Med množico sedežnih garnitur, ki so jih polni reklamni katalogi, se težko odločimo, kaj bi bila najboljša rešitev za našo dnevno sobo. Sploh, kadar potrebujemo posebne dimenzije ali pa imamo prav posebne želje. No, v tem primeru je možen nakup sedežne garniture tudi po naročilu. V pohištvenem salonu si bodo za vas vzeli čas in vas seznanili tudi z raznimi kombinacijami ali pa izdelali načrt, ki bo unikaten in izdelan po naročilu samo za vas! Če si to lahko privoščite, zakaj pa ne. Tako si lahko omislite tudi prav posebno barvo sedežne garniture, še posebej, če imate radi ekstravagantni stil.

Če pa ste bolj potrpežljive sorte in iznajdljivi, lahko sestavite prav posebno sedežno garnituro, tako da pomešate materiale, oblike in barve. Poigrate se lahko še z dodatki, kot so blazine, pregrinjala, preproge, tapete in pohištvo, seveda tudi zavese in lučke … vse to bo vaši dnevni sobi dalo osebno noto ter prepoznaven življenjski stil, kot ga izžarevate na vseh področjih življenja. Vaši gostje pa se bodo v skrbno dekoriranih delih sedežne garniture počutili razburljivo.