Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Sedežne garniture Il Ambienti

Sedežne garniture Il Ambienti

24 februarja, 2013

Ločimo različne sedežne garniture. Usnjene so izdelane iz usnja vrhunske kvalitete, ki je tudi zelo hvaležno ter preprosto za čiščenje. Je pa res, da je usnje malce hladno, še posebej pozimi ni ravno prijetno sedeti na usnjenem kavču; rešitev je v tem, da čezenj položimo kako toplo odejo. Žal si naše muce zelo rade brusijo svoje krempeljce na sedežnih garniturah, na kar so usnjene še posebej občutljive.

Za tiste, ki prisegajo na mehkobo tkanine in toploto, so na voljo sedežne garniture Il Ambienti iz blaga. Le- te so lahko iz različnih materialov  ter narejene z različnimi načini tkanja. Mikrotkanina se lažje čisti v primerjavi z usnjem, zato je potrebno upoštevati tudi to.

Obstajajo tudi kavči z raznimi funkcijami za izvečenje sprednjega dela, ki nam služi za počitek nog namesto tabureja.

Možnosti za nakup kavča so res velike,  pri tem nas naj na prvem mestu spremlja udobje, potem kvaliteta materiala in nenazadnje ne smemo pozabiti na možnosti čiščenja in nege kavča. Pri izbiri nam seveda pomagajo izkušeni prodajalci, ki nam obrazložijo prednosti in slabosti določenih vrst materialov in njihovo trpežnost. Nakup kavča je naložba za več let, zato moramo biti seznanjeni z dobrimi in slabimi lastnostmi.