Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Roloji

Roloji

13 junija, 2012

Roloji so eno izmed najenostavnejših in najugodnejših senčil. Roloji se uporabljajo predvsem za preprečitev vstopa direktnega sonca v stanovanje in pogleda mimoidočih. Roloji se veliko uporabljajo tudi v pisarnah, bolnišnicah, šolah. So enostavni za montažo in uporabo. Upravljajo se izključno preko vrvice, s katero jih dvigujemo in spuščamo. Modernejši in večji roloji se lahko upravljajo tudi s pomočjo daljinskega upravljalnika, pri katerem jih s pritiskom na gumb odpremo in spet zapremo.

Montaža rolojev je tudi zelo enostavna. Ob strani, rolo držita dva nosilca, ki jih privijačimo v steno ali okvir okna. Roloji so dobavljivi v vseh možnih barvnih kombinacijah, z različnimi vzorci, skratka taki, da zagotovo ustrezajo vašemu domu. Roloji so dobavljivi v vseh trgovinah s pohištvom in seveda preko spleta, kjer jih lahko enostavno naročite in prejmete na dom. Zaradi sestave in materialov, iz katerih so narejeni, omogočajo uporabo tudi v bolj vlažnih prostorih, kot je npr. kopalnica ali kletni prostori.