Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Rolete – zaščita pred soncem, hrupom in vlomilci

Rolete – zaščita pred soncem, hrupom in vlomilci

3 aprila, 2010

Vsak izmed nas si želi imeti koristen in hkrati tudi lep dom. Prvi vtis o našem domu pa vzbudi prav zunanji izgled, zato je pomembno, da so danes rolete, ki so pomemben del oken, ne samo koristne ampak se hkrati tudi estetsko podajo k videzu našega doma.

Rolete ščitijo pred izgubo toplotne energije, preprečujejo prehod hrupa v stanovanje in navsezadnje varujejo domove pred vlomilci. Tako nadvse koristne so!

Ljudje pa smo danes zahtevnejši in veliko pozornosti namenimo zunanjemu izgledu našega doma, zato se tudi arhitekti in gradbeniki nasploh, vedno več posvečajo, poleg kvalitete, tudi zunanjemu izgledu objektov in tako izbrane rolete postanejo stilsko dovršene z videzom našega doma.

Težko pa je izbrati dobrega ponudnika, zato vam za vse tovrstne želje, ponuja pomoč prijazno osebje podjetja Teharol, kjer bodo z veseljem prisluhnili vašim zahtevam ter vam predstavili njihovo kvaliteto in izbor različnih tipov rolet.