Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Razlogi za različne cenike montažnih hiš

Razlogi za različne cenike montažnih hiš

9 januarja, 2012

Če nekoliko bolj pogledamo za brunarice cenik med različnimi prodajalci teh produktov, med katerimi je tudi ponudnik Vranešič s.p., bomo verjetno kar presenečeni, kolikšna je razlika med njimi tudi za popolnoma enak izdelek. Prvi razlog za to, da je za brunarice cenik tolikšna razlika je, da ima vsako podjetje različno politiko za določanje svojih marž, torej edinega vira zaslužka. Naslednji razlog za to, da je za brunarice cenik razlika, je, da ima vsak trgovec različnega proizvajalca, za katerega prodaja izdelke, naslednji razlog pa je tudi, da ima vsak trgovec tudi različno močno pogajalsko moč oziroma znanje. Večje kot ima, bolje se lahko dogovori s proizvajalcem in zato dobi nižjo ceno in prodaja po višji oziroma več zasluži s tem.

Podjetja, ki se ukvarjajo s prodajo brunaric, pa vam jo največkrat tudi postavijo, saj imajo poleg prodaje tudi možnost montaže. Tako vam lahko ponudnik, ki vam brunarico proda, tudi postavi. Nekatera podjetja, ki imajo na svoji spletni strani objavljen brunarice cenik, poleg tega tudi ceno, ki jo morate odšteti za postavitev le te. Nekatera izmed podjetij, pa imajo brunarice cenik le za prodajo brunaric in imajo v tej ceni tudi že všteto postavitev. Seveda ima zaradi tega razloga tudi nekoliko višjo ceno za samo prodajo. Takšna podjetja imajo to seveda na podstrani, kjer imajo brunarice cenik tudi objavljeno, saj drugače strankam ni povsem jasno zakaj je njihova cena toliko višja od večine konkurenčnih podjetij, ki se ravno tako ukvarja s prodajo brunaric. V hiši iz lesa, pa je zelo pomembna tudi izbira pohištva, če želite, da vse skupaj izgleda estetsko čudovito.