Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Različna vrata različne cen

Vedno bolj se v stanovanja in hiše vgrajuje vrata iz različnih materialov. Še vedno se največ vgrajuje lesenih vrat. Notranja vrata cenik je še vedno zelo odvisen od vrste materiala ter dimenzij. Cena je odvisna od mnogih dejavnikov, ali gre za masivna vrata ali gre za vrata v furnirju ali lakirana. Cene za posamezno vratno krilo se gibljejo od 60€ dalje za lakirana vrata, tista ki so oblečena v različne vrste furnirja pa od 70€ pa tudi do 180€. Če v ceno vrat niso vštete cene različnih vrst podbojev je cena še višja, nekje med 80 in 150€ na podboj. Masivna vrata so v primerjavi z ostalimi vrati kar občutno dražja, saj lahko za njih odštejete tudi do 1000€.

Poleg lesa se v različne poslovne prostore, vgrajujejo PVC vrata, katera so zaradi svoje konstrukcije odporne na velike spremembe ter poškodbe, prav tako pa je to element ki povečuje njihovo življenjsko dobo. Notranja vrata cenik so lahko tudi steklena njihova cena pa se giblje tudi do 700€. Na trgu je ponudnikov takih vrat vedno več, velikokrat ponujajo taka vrata tudi steklarske delavnice.

Vse bolj pogosto se ljudje odločajo za inline vrata. Notranja vrata cenik za taka vrata je na trgu okrog 600€. Prednost takih vrat je magnetna ključavnica ter skritih nasadilih, vrata so lahko iz lesa, vendar se zaradi ALU profila lahko vgrajujejo v vse vrste materialov kot so opeka, beton, mavec. Vrata pa so primerna tako za novogradnje kot tudi za adaptacije.