Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Računovodski servis

Računovodski servis

28 marca, 2012

Vsak, ki želi imeti podjetje, potrebuje tudi računovodski servis. Nekateri se za računovodski servis odločijo precej hitro, saj niti ne poznajo slabe in dobre strani računovodstva, zato je dobro, da se pred odločitvijo vedno pozanimate kaj vam lahko nudijo. Računovodski servis je neke vrste podjetje, ki se ukvarja z računovodstvom oziroma računi in knjigovodstvom. Poleg tega pa računovodski servisi nudijo tudi razna svetovanja (davčno svetovanje, finančno svetovanje). Če se boste odločili za najem računovodskega servisa, vam priporočamo, da se pozanimate če vam nudijo tudi elektronsko računovodstvo, saj boste tako lažje imeli pod nazorom vaše stanje podjetja. Za delovanje klasičnega računovodskega servisa potrebujete podjetje in prostor. V računovodstvu oziroma računovodskih servisih so zaposlene osebe, ki jim rečemo računovodje. Računovodja je oseba, ki vodi račune, dela zapiske, bilance, obračunava finančno stanje podjetja, plačuje dobaviteljem…

Računovodski servisi vam lahko nudijo:
– Vodenje knjige izdanih in prejetih faktur
– Plačila dobaviteljem
– Možnost dodatnega elektronskega računovodstva
– Obračun plač, regresov, pogodb o delu, regresov, potnih stroškov
– Sestava davčnega obračuna
– Svetovanje glede davkov in finančnega poslovanja

Računovodski servis vam bo zmanjšal delo in obveznosti ter naredil stvari namesto vas. Je eden glavnih »delov« v podjetju. Pametno je, da najamete računovodski servis, če imate podjetje, saj boste tako lažje poslovali.