Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Računovodski servis

Računovodski servis

8 maja, 2010

Računovodski servis naj postane zanesljiv partner v vašem poslovanju. Skupaj z njim lahko gradite uspešno poslovno pot, saj je lahko z vami vse od otvoritve vašega podjetja pa do konca, če želite.

Na trgu ponudb najdemo ogromno število računovodskih servisov, ki se med seboj razlikujejo po načinu delovanja, letih izkušnje, nenazadnje tudi po cenah svojih računovodskih storitev. Nekateri računovodski servisi imajo fiksne cene svojih storitev, spet drugi se prilagajajo oz. se poslužujejo medsebojnega dogovora. Pri slednjih bodite pozorni, da izrečeno in obljubljeno opredelite s pogodbo, določite natančno vsebino dela in odgovornosti obeh strank. Ob nastalih konfliktih vam utegne priti še kako prav.

Naloga, ki jo ima računovodski servis, je med drugim tudi informiranje in ozaveščanje naročnikov o pomembnosti in koristnosti poznavanja računovodskih in davčnih predpisov – dodatna ponudba računovodskih servisov, po kateri sprašujejo naročniki z visoko davčno in podjetniško moralo.