Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Prodaja telefonov ni najpomembnejši del posla mobilnih operaterjev

Prodaja telefonov ni najpomembnejši del posla mobilnih operaterjev

11 novembra, 2016

Mobilni operaterji bijejo bitko za stranke na različnih področjih, njihovo glavno delo pa so zagotovo naročniška razmerja. Tako prodaja telefonov ni njihov najpomembnejši del posla, je pa zagotovo v njihovo korist, če lahko svoji stranki ponudijo vse. Kajti, če bi stranka kupovala telefon pri podjetju, kateremu je prodaja telefonov specialnost, bi se takšna stranka lahko odločila, da sklene naročniško razmerje kjerkoli.

Če pa lahko dobi vse na enem mestu, pa bo skoraj sigurno sklenila naročniško razmerje pri tistem ponudniku, kateremu je prodaja telefonov skoraj enako pomembna, kot samo sklepanje naročniških razmerij. Eden od večjih ponudnikov mobilne telefonije v Sloveniji je zagotovo Simobil, kateremu ni vseeno za nobeno stranko. Zato imajo v svoji ponudbi prav vse, kar stranka potrebuje. Prodaja telefonov je sigurno, poleg sklepanja naročniških razmerij njihov poglaviten posel. Poleg tega pa imajo v ponudbi tudi vse ostalo, kot so npr. vsi dodatki za telefone.

Prodaja telefonov pa ni edino kar imajo v prodaji, namreč prodajajo tudi tablične računalnike, različne zaščite za telefone in tablične računalnike. Vedno bolj pa se povezujejo tudi s tujimi operaterji in vam tako lahko ponudijo najrazličnejše ugodnosti, predvsem v poletnem času, ko gre največ ljudi na morje v tujino. Tako imajo npr. v svoji ponudbi možnost zakupa različnih količin internetnega prenosa, cenejših klicev iz tujine ter tudi cenejše pošiljanje kratkih sms sporočil. Prodaja telefonov torej ni najpomembnejši del posla mobilnih operaterjev, je pa za skupen uspeh sigurno ključnega pomena in si najboljši sigurno ne morejo privoščiti, da tega dela posla ne bi imeli.