Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Prevleke kot dodatek h kavču

Prevleke kot dodatek h kavču

30 januarja, 2019

Zagotovo tudi vi skubite za popoln izgled svojega doma. Ta je v veliki meri odvisen od številnih kosov pohištva, ki ga postavljamo vanj. Pohištvo mora biti praktično, priročno, funkcionalno, v določeni meri pa mora poskrbeti tudi za izgled prostora.

Največjo mero pozornosti pri izbiri pohištva ponavadi namenjate prostorom, v katerih se bolj pogosto zadržujete. Zagotovo lahko trdimo, da sta dnevni prostor in kuhinja glavni središči vašega doma. Še posebej radi zahajate v dnevni prostor, saj se tam lahko po napornem delavniku zleknete na sedežno garnituro ali kavč, kjer se v miru spočijete, pogovorite s svojimi bližnjimi, preberete katero od zanimivih knjig ali pa pogledate svojo priljubljeno nadaljevanko. Da je udobje še večje, na take kose pohištva nameščate najrazličnejša pregrinjala.

Prevleke za kavč oziroma garniture

Skoraj na vsakem kavču ali garnituri je nameščen kak dodatek, ki še dodatno pripomore k udobju in še kateri od prednosti. Prevleke za kavč ali druge podobne kose pohištva so lahko odlična rešitev tako v poletnih kot tudi zimskih mesecih. Izbira materiala za prevleke pa je odvisna ravno od letnega časa. Najdete jih lahko pri različnih slovenskih proizvajalcih, recimo tu https://www.zakelj.si/sl/materiali.

Poleti bodo prevleke na kavču narejene iz materialov, ki niso prevroči in so bolj namenjeni temu, da pohištvo izgleda še lepše. Pozimi pa poskrbite za prevleke, ki so narejene iz toplih materialov. Tako se boste z njimi lahko pokrili in vam bo prijetno toplo.

Različna velikost prevlek

Prevleke za kavč, garnituro in podobno so lahko različne velikosti. Lahko se odločite za take, ki čisto natančno prekrijejo tovrstno pohištvo ali pa take, ki pokrijejo samo en del. Če je vaš kos pohištva, na katerem sedite, zelo lep že sam po sebi, je veliko bolje, če ga le delno prekrijete s prevleko. Tako bo njena naloga tudi ta, da boste kavč ali kaj drugega zavarovali pred morebitno umazanijo ali še čim podobnim.