Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Potrebuje vaš tiskalnik popravilo?

Potrebuje vaš tiskalnik popravilo?

25 julija, 2016

Tiskalniki so danes zagotovo popolnoma drugačni kot so bili nekdaj. Pa to pravzaprav ne velja le za tiskalnike, ampak za čisto vse stvari, ki so bile včasih skoraj da neuničljive. Danes imamo tako kar srečo, če se servis tiskalnikov sploh izvaja. Velikokrat se namreč za neznane blagovne znamke zgodi, da popravilo printerjev sploh ne obstaja, ampak se večinoma ponudi kar zamenjava ali pa je garancija tako kratka, da se servis tiskalnikov ne izplača, ker bi bilo popravilo printerjev dražje od novega tiskalnika.

To pa je danes tudi zelo pogost pojav, ko se servis tiskalnikov enostavno ne izplača, če ni več garancije. No, na srečo za dobre blagovne znamke to ne velja in je treba opraviti samo redni letni servis tiskalnikov, da se preprečijo poškodbe, preostalih delov pa sploh ni treba menjati. Je pa večina tiskalnikov takšnih, ki servis tiskalnikov potrebujejo, pa tu ni mišljen redni letni, temveč takrat, ko se pojavi napaka. Če namreč kupec odšteje okoli 500 €, potem jasno zelo nerad tiskalnik zamenja takoj po poteku garancijske dobe, če predvideva, da je napaka v vrednosti, ki tudi slučajno ne bo dosegla nakupa novega tiskalnika.

Na srečo je takšnih primerov mnogo več kot pa primerov, ko je servis tiskalnikov dražji od nabavne vrednosti, zato dejstvo, da je kdaj pa kdaj treba tudi kar nekaj časa čakati, da se popravilo zaključi, ne sme nikogar presenetiti. Gre pač za izdelek, ki nima doživljenjske garancije za brezhibno delovanje in to ne glede na vrednost.