Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Poskrbite za pravo turistično zavarovanje za Hrvaško

Poskrbite za pravo turistično zavarovanje za Hrvaško

11 avgusta, 2016

Ste na Hrvaški obali toliko časa na leto, da se niti ne smatrate kot turisti? Lepo, sem vesel za vas. Vendar, ali imate poskrbljeno tudi za zdravstveno zavarovanje za Hrvaško? Slovenski ZZZS vas vseeno smatra na Hrvaškem kot turiste in s tem v povezavi vam tudi nudi takšne storitve, kot jih nudi turistom in to ne glede na to, da ste tako blizu slovenske meje. Če si želite imeti v celoti urejeno turistično zavarovanje za Hrvaško, potem si ga le priskrbite, ampak ne obrnite se na ZZZS, ki vam bo ponudil le modro kartico, ki jo imajo kot edino, ampak na podjetje, ki nudi turistično zavarovanje za Hrvaško.

Zelo znano je pri nas po Sloveniji eno podjetje in glede na nizko ceno in glede na vse prednosti, ki jih takšno zavarovanje za Hrvaško ima, se vsekakor splača preveriti njihovo ponudbo, da boste lahko dneve na Hrvaški obali še veliko raje in z manj skrbi preživljali.

Sicer je res, da veliko ljudi sploh ne pozna razlike v kritju in se sprašuje, zakaj je potrebno doplačilo, če pa je lahko zastonj pri ZZZS, vendar pa, če si preberete, kaj vse ta kartica ne pokriva, koliko vas lahko nesreča kljub »urejenemu« zavarovanju stane, boste kaj hitro spremenili svoje mišljenje. Nič hudega sluteč obisk pri zdravniku vas namreč lahko olajša za kar nekaj zelencev, česar pa si zagotovo na dopustu ne želi prav nihče. Zato še pred oddihom poskrbite za pravo in polno zavarovanje za Hrvaško, da ne doživite kakšnega presenečenja.