Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Popularen in ugoden način tiska na majice

Popularen in ugoden način tiska na majice

24 junija, 2016

Za dober zunanji videz je pomembna obleka. Dovolj je že majica, ki je nekaj posebnega, da pa se ne bi srečevali z ljudmi, ki so enako oblečeni, pa se lahko odločimo za tisk na majice. Obiščemo trgovino ali spletno trgovino, ki ponuja tisk na majice, pregledamo kaj ponujajo in se odločimo, kakšno majico želimo. V večini primerov se lahko odločimo tudi za tisk na druge vrste oblačil kot so puloverji, kape, itd.

Digitalni tisk na majice je eden najbolj pogostih načinov tiska na majice. Pri tem se uporabljajo barvni tiskalniki, natisnjen motiv je kakovosten, tisk pa obstojen skozi več pranj. Včasih točno vemo kakšno majico bi radi imeli, da je ne iščemo po trgovinah in tratimo čas, se odločimo za tisk na majice. Če pa majica ni za nas, ampak je za posebno priložnost oziroma za nekoga drugega, pa je digitalni tisk na majice najboljša izbira.

Pri tiskanju na majice gre velikokrat za ustvarjanje in kreiranje majice, ki je unikatna, nekaj posebnega. Včasih pa trgovine s tiskanjem majic ponujajo že izdelane majice z določenimi motivi, katere potem množično prodajajo. Največkrat zaradi smešnih poslikav in smešnih besedil, česar pa v običajnih trgovinah primanjkuje. Če za določeno osebo in za določeno priložnost želimo le eno majico z določenim potiskom, potem je prava izbira digitalni tisk na majice, saj je ta med ugodnejšimi izbirami. Seveda pa se lahko odločimo tudi za kakšen drug način, kot na primer izrez iz folije ali sitotisk, odvisno od barve majice, barve motiva na majici in ostalih podrobnosti.