Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Poker Rakeback

Poker Rakeback

4 aprila, 2011

Poker je igra, ki v zadnjem času na spletu postaja zelo popularna. Tako je tudi pri nas in število igralcev se veča iz dneva v dan. Za igralce, ki redno igrajo, je pomembno da poznajo poker rakeback, ki igralcem omogoča, da vsak mesec dobijo nazaj velik del denarja, ki ga plačajo igralnici.

Igralnice služijo denar pri vsaki odigrani igri in sicer od vsake igre vzamejo del denarja zase, kar imenujemo Rake. Sedaj pa imate tudi možnost da vse do 60% tega denarja dobite nazaj vsak mesec, v kolikor se prijavite z rakeback ponudbo. V primeru, da v tekočem mesecu igralnici plačate €1000 v rake-u, boste na koncu meseca dobili nazaj kar €600. Poleg tega pa lahko sodelujete še v raznih promocijah kot so rake dirke ter freerolli, na voljo so pa tudi zastonj paketi za učenje pokra. Poker Rakeback prejemate enostavno. Naprej si ustvarite svoj račun nato pa lahko vsak dan spremljate vaše statistike in že sproti vidite koliko ste zaslužili. Na koncu meseca vam je ves denar tako tudi na voljo za izplačilo. Če ste ali pa razmišljate, da bi postali profesionalen igralec pokra, potem je to enostavna izbira za vas, kajti le tako boste uspešno napredovali med limiti navzgor.