Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Permanentna manikura v Ljubljani pravi modni hit

Permanentna manikura v Ljubljani pravi modni hit

16 novembra, 2016

Vedno bolj popularna manikura Ljubljana ponuja pestro izbiro urejanja nohtov. Kar precej kozmetičnih salonov je v zadnjih letih nadgradilo svojo izbiro vrst manikur. Trenutno zelo moderna je permanentna manikura Ljubljana. Bila so obdobja ko je bil moderen naraven videz nohtov, potem francoska manikura. V zadnjih letih pa so v kozmetične salone prišle nove tehnike in manikura Ljubjana res ponuja vse kar si ženske zaželijo.

Ko govorimo o permanentna manikura Ljubljana, imamo v mislih geliranje nohtov. Gre za posebno tehniko, ko poseben lak, ki je kot nekakšen gel, nanesejo na nohte v več plasteh in se suši pod UV lučko. Ko se odločamo za manikura Ljubljana je dobro preveriti na spletnih straneh kozmetičnih salonov, ali ponujajo tudi geliranje nohtov.

Lep in svetlikajoč izgled nohtov ki so gelirani, je del lepega in urejenega videza ženske. Zaradi novih tehnik urejanja nohtov, predvsem novih tehnik lakiranja in poslikav nohtov, se je v zadnjih letih odprlo kar precej salonov ki se ukvarjajo izključno s to storitvijo. Manikura Ljubljana ponuja daleč največjo izbiro kozmetičnih in drugih salonov za urejanje nohtov.

Odločitev za permanentna manikura Ljubljana ima pozitivne in negativne plati. Pozitivna je dolgotrajna obstojnost laka oziroma gela na nohtih, ki traja okoli 3 tedne. Tako nam ni potrebno skrbeti, da se bo lak odkrušil in ga odstranjevati ter na novo nanašati vsake par dni. Slaba plat pa je ta, da nekoliko poškoduje naravne nohte oziroma ko odstranimo permanentno manikuro iz nohtov je priporočljivo, da pred novim nanosom naredimo vmes krajši premor. Gelirani nohti so primerni tako za prosti čas, službo, zabavo ali kakšno posebno slovesno prireditev.