Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Pametna nadzorna kamera spremlja dogajanje doma

Pametna nadzorna kamera spremlja dogajanje doma

22 aprila, 2020

Wi-Fi notranja nadzorna kamera združuje pametno tehnologijo, ki omogoča, da dogajanje v hiši ali stanovanju spremljate preko mobilnega telefona. Tako lahko v živo spremljate vse kar se dogaja doma. Na drugi strani pa tehnologija varuje vašo zasebnost, saj se naprava samodejno izključi, ko se vrnete domov.

Da bi lahko optimalno zaščitili vaš dom pred vlomilci in drugimi nepredvidljivimi dogodki, ki lahko povzročijo materialno škodo, pa Smart Home nadzorna kamera, ki je na voljo za nakup v spletni trgovini podjetja A1 na naslovu https://www.a1.si/dodatki-za-telefone/notranja-nadzorna-wifi-kamera-a1-smart-home tudi s pomočjo senzorjev snema dogajanje, posnetki pa se shranijo v oblaku.

Nadzorna kamera deluje na vseh pametnih telefonih

Pametna notranja nadzorna kamera se lahko poveže z vašim pametnim telefonom, na katerega namestite aplikacijo SmartHome in preko nje lahko kadarkoli in od kjerkoli spremljate dogajanje doma. Aplikacijo, ki jo nudi A1, si lahko naložite na iPhone telefon ali pa na telefon z Android operacijskim sistemom.

Pri namestitvi pa potrebujete tudi brezžični internet pri vas doma ter možnost priklopa na elektriko, saj varnostna naprava nima lastnega napajanja oziroma se ne polni na baterije ali preko etherneta.

Nadzorna kamera prenaša zvok in kakovostne posnetke

Wi-Fi pametna notranja nadzorna kamera ne prenaša le slik in posnetkov, temveč tudi kakovosten zvok brez šumenja. Tako lahko preko mobilne aplikacije ne le gledate, temveč tudi poslušate vse, kar se dogaja doma.Prednost je tudi v tem, da so posnetki na voljo v visoki ločljivosti 720p s HD kakovostjo videa. Jasne slike omogočajo, da lahko iz posnetka razberete tudi tiste detajle, ki bi jih sicer s slabšo kakovostjo posnetkov, kot je 480p, težje videli.

Nadzorna kamera snema sobo tudi ponoči

Če ste na dopustu, tedaj je pomembno, da je vaš dom zavarovan, še posebej ponoči, kadar se vlomilci običajno odpravijo na delo. Da bi to preprečili, je ključnega pomena, da ima tehnologija vgrajen IR nočni način.

Tako ima Smart Home notranja nadzorna kamera vgrajen nočni način, ki se samodejno vključi, ko se naravna svetloba spusti pod določeno mejo, pri tem pa lahko snema in predvaja posnetke do 5 metrov oddaljenosti od pozicije naprave.