Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Pajkice v kombinaciji z gležnjarji in balerinkami

Pajkice v kombinaciji z gležnjarji in balerinkami

17 februarja, 2019

LegiceLegice so zelo udobne in jih je mogoče nositi z različnimi kosi oblačil. Pozimi in jeseni jih nosimo z dolgimi puloverji, spomladi in poleti pa največkrat s tankimi tunikami. Prav tako dobro delujejo v kombinaciji s kratkimi krili in oblekami. Mogoče jih je nositi na zelo različne načine.

Ženske pajkice pa je potrebno uskladiti tudi z ustreznimi čevlji. Čevlji celotni opravi dodajo zaključno podobo. Pomembno je, da izberemo takšne čevlje ali škornje, ki jih bomo najlažje kombinirali. Na srečo obstajajo številne izbire. V nadaljevanju predstavljamo dve odlični izbiri.

Legice v kombinaciji z gležnjarji

Nošenje gležnjarjev je na splošno lahko nekoliko zapleteno in problematično. Gležnjarji imajo pravzaprav obliko škornjev, vendar niso tako visoki. Končajo se malce nad gležnji. Gležnjarji lahko izpostavijo določene dele telesa, katerih ženske morda ne želijo izpostavljati. Noge so zato lahko videti debelejše ali krajše. Ta problem lahko rešimo z uporabo legic. Ženske pajkice v kombinaciji z gležnjarji naredijo celotno opravo bolj laskavo in ne izpostavijo tistega, česar si ne želimo.

Če ne želimo, da bi naše noge bile videti krajše ali bolj obilne, tedaj moramo skrbno izbrati primerno kombinacijo. Izogibajmo se kombiniranju zelo svetlih ali pastelnih legic s temnejšimi gležnjarji. Poskrbimo, da bodo pajkice prekrile celotno dolžino nog. V kombinaciji z gležnjarji se morajo legice končati pod gležnji, nikakor pa ne nad gležnji.

Legice v kombinaciji z balerinkami

V tem sklopu mislimo na kombinacijo vseh balerink in ostalih ženskih čevljev z nizkimi, ravnimi podplati. Nizek izrez na balerinkah pomeni, da so vrhovi stopal izpostavljeni. To je koristno, saj ustvarja vizualni premor med balerinkami in legicami. Pri tem pa nobena izmed njiju bistveno ne odstopa. Priporočljivo je, da so ženske pajkice svetlejše od odtenkov na balerinkah. Če želimo ustvariti bolj eleganten videz, tedaj poskusimo z izbiro balerink, ki dajejo nekoliko kovinski videz. Lahko pa imajo na vrhu pritrjene tudi določene kovinske okrasne elemente.

Črne legice so odlične v kombinaciji s srebrnim videzom balerink. Kombinacija je možna tudi z balerinkami v zemeljskih tonih ter tonih zlate kovine. Za malo manj glamurja pa se lahko odločimo za takšne balerinke, ki so v mati barvi. Legice so odlične v kombinaciji tudi z vsemi ostalimi čevlji, ki imajo raven in nizek podplat. Spomladi in poleti lahko daljše legice usklajujemo s ploskimi sandali.