Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Otroški vozički

Otroški vozički

3 junija, 2011

Prihod mladega nadebudneža v družino vedno prinese velike spremembe. Da bi novorojenemu bitjecu omogočili poleg ljubezni tudi varnost in udobnost, moramo previdno izbirati med otroško opremo in pripomočki, ki nam jih ponujajo trgovci.

Ena izmed pomembnih odločitev, ki nas v tem času čaka, so tudi otroški vozički. Da bi voziček bil karseda udoben za našega malčka, moramo upoštevati določene dejavnike, in sicer otroški vozički se med seboj razlikujejo po velikosti, teži in videzu vozička, velikosti koles, načinu zlaganja vozička, vzmetenju, pomembno pa je razmisliti tudi o tem, kateri voziček je primeren za teren, kjer ga bomo uporabljali. Toda pozor, morda ni vedno tisto, kar je očem privlačno, tudi dovolj varno in udobno za našega malčka. Sicer pa so otroški vozički dandanes precej izpopolnjeni, marsikateri vključujejo tudi pestro dodatno opremo … Če imate možnost, mladega nadebudneža, ko se odpravite kupiti voziček, vzemite s seboj. Morda vam bo prav on dal pravi namig in pomagal h končni odločitvi.