Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Otroški pustni kostumi

Otroški pustni kostumi

3 decembra, 2012

Vsako leto vsaj enkrat pride čas, ko se lahko zamaskiramo in delamo razne vragolije. Pust je čas, ko se iz omar potegnejo pustni kostumi in se odpravimo na potep.

Pustni kostumi so najbolj priljubljeni med otroki, ki se, vsaj večinoma, zelo radi spremenijo v kaj drugega in še toliko bolj uživajo ob tem prazniku. Danes otroci ne bodo želeli več tistih kostumov, ki smo jih sami nosili včasih. Časi se namreč spreminjajo in prav je tako. Tako imajo danes otroci čisto druge vzornike, ki jih v naših časih nismo sploh poznali – danes so denimo otrokom všeč takšni pustni kostumi.

Med bolj priljubljene kostume tako sodijo kostumi Nodi, Spiderman in podobni, ki jih danes najbolj pogosto tudi srečujemo na TV – ekranih.

In cena?
Običajno so samo maske bistveno cenejše kot pustni kostumi, a tudi kostume lahko poiščete po ugodnih cenah, tudi takšni, ki so cenejši od dvajset €, se najdejo.