Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Otroški avtosedeži

Otroški avtosedeži

8 aprila, 2011

Eden ključnih nakupov so prav gotovo varnostni otroški avtosedeži. Še tako majhen otročiček mora biti privezan v avtomobilskem sedežu, ki preprečuje morebitne žalostne posledice prometne nesreče. In četudi se boste peljali le nekaj ulic, ne pozabite, da je varnost vašega otroka na prvem mestu.

Varnostni otroški avtosedeži niso namenjeni luksuzu, zato naj bo nakup dobro premišljen, saj  gre za opravilo, kjer morate upoštevati tako velikost in težo otroka kot tudi samo značilnost avtomobilov, v katerih boste otroka vozili.Ko ste preverili varnost in ustreznost, ki ga omogočajo otroški avtosedeži, pa se seveda predajte užitku v izbiranju barvnih vzorcev, ki vam najbolj ugajajo, ki se najlepše podajo k barvi vašega avtomobila, ki se popolnoma ujemajo z barvo vozička, ki ga nameravate kupiti …

In še opozorilo: Če nameščate varnostni otroški sedež na sovoznikov sedež, ki ima varnostno zračno blazino (airbag), ne pozabite le-te izklopiti. Če to ni mogoče, varnostnega sedeža ne smete namestiti.