Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Otroška posteljnina, ključni element otroške spalnice

Otroška posteljnina, ključni element otroške spalnice

10 marca, 2018

Otroška posteljninaOtroška posteljnina je ključni element vsake otroške spalnice. Največkrat je otroška posteljnina prvo, kar pade v oči vsakemu obiskovalcu. Gre za večjim. element otroške sobe ali spalnice, ki jo ne more nihče spregledati. Zato tudi lahko ustvari posebno prijeten ambient otroška posteljnina sama, toliko bolj v ustrezni kombinacij z ostalo opremo. V oči najbolj padejo stene, zavese, otroško pohištvo ter druga oprema otroške spalnice.

Klasična in sodobna izbira

Za kakovostno spanje novorojenca se izbirajo različni prostori, v veliki meri je lokacija izbrana glede na bioritem dojenčka. Dnevno aktivni dojenčki so drugačna zgodba kot tisti, ki se zbudijo in so aktivni v času počita odraslih oseb. Ne glede na bioritem je otroška posteljnina tisti dejavnik, ki v veliki meri vpliva na dobro počutje in kakovostno odraščanje. Telesna teža in višina dojenčka se od prvih dni življenja do prvega leta izredno poveča. Rast in odraščanje je dojenčku primerno, kar pomeni pogosto obremenjena otroška posteljnina. Zato so zelo primerni materiali, ki se enostavno vzdržujejo in so trpežni. Bombaž brez dvoma ustreza tem zahtevam, dodatno je bombažna otroška posteljnina prijetna na otip in zagotavlja odlične pogoje.

Pogosto je izbrana otroška posteljnina v kompletu rjuha, odeja ter vzglavnik, možne pa so tudi razne kombinacije. Mnogi starši ter ožji sorodniki se v času pričakovanja z navdušenjem posvetijo pripravi posteljnine in oblačil za novega družinskega člana ali sorodstva. Tudi stare zaloge oblačil in posteljnine se privleče na dan ter po potrebi popravi in pripravi za novega uporabnika. Pri tem je pogosto potrebno tudi po nakupih, saj je lahko zob časa naredil svoje ali pa oprema ni času primerna. pri Ob tem se velja zavedati, da je strošek minimalna žrtev za zdravje in dobro počutje novorojenca. Kakovostno starejšo opremo vsekakor lahko ohranimo. V poštev lahko pride tudi v kasnejših obdobjih odraščanja. Nova otroška posteljnina je vsekakor dobra investicija. Poiščite ideje za novo posteljnin na spletni strani harveynorman.si.