Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Okna se odlikujejo po vrhunski kvaliteti in visoki energijski učinkovitosti. Kakšna so taka? Pa da so še kljuke v nekem dizajnu. Pa da je ljubo opravilo »pucanje« enostavno. Le kakšna so to? Kaj če izberete okna vrhunskega avstrijskega proizvajalca, ki narekuje trende po celi Evropi. Pa če so dizajnerska, še tako zelo izgledajo. Pa skrito je vse okovje. Pa še za varnost je poskrbljeno za okna. Le katera so tako vrhunska, da se diči vaša hiša? Poiščite v Sloveniji pooblaščenega monterja, da vam vgradi to stavbno pohištvo strokovno in v skladu s standardi.

Pa imate še visoko izolativna okna, ki so primerna za nizkoenergijske in pasivne hiše. Pa še odvajanje vode lahko skrijete, da ne umaže okvirja. Pa nobenih zarez in zarezic, pa nekih kapic za pokrivanje okovja. Vedno ostane čisto in gladko. Tako da nimate skorajda nobenega dela, le obrišete okna s krpo in je čiščenje opravljeno. Kakšno pa senčenje pred žgočim soncem in skrivanje pred sosedovimi firbci? Tako da namestite žaluzije, plasirane zavezice, zunanje rolete. Brez skrbi, da bi sosed vedel, kako se doma družite in obnašate.