Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Odprodaja pohištvenih eksponatov

Odprodaja pohištvenih eksponatov

26 junija, 2017

Preurejate stanovanje in ste tik pred nakupom pohištva. Kako pogosto se vam zgodi, da po nakupu ugotovite, da je cena izdelka padal in bi lahko pri nakupu privarčevali? Kar pogosto se dogaja, da se cene spreminjajo. In ravno v času poletja je splošno priljubljeno, da prodajalci nižajo cene. Ker pa se lahko zgodi, da vašega izdelka več ne bo na zalogi, je vedno možno kupiti eksponate. Eksponati pohištvo so vedno dobre izbire, predvsem zaradi ugodnih cen. Odprodaja razstavnih eksponentov pohištva po občutno znižanih cenah je najbolj pogosto ob menjavi letne kolekcije. Kakovost je vedno na nivoju, zlasti če kupujete pri preverjenem ponudniku, ki za svoje izdelke redno skrbi in jih tudi servisira, če oziroma ko je to potrebno.

Odprodaja pohištva

Eksponati pohištvo vam bodo služili skoraj tako kot novi izdelki. Morda rahlo slabše, vendar vam lahko zagotovimo, da razlike ne boste opazili. Gre za popolnoma enakovredne izdelke, le da so razstavni eksponati bili nekaj časa dostopni širši publiki in so jih le ti lahko testirali preden so se odločili za nakup novega izdelka.

Odprodaja razstavnih eksponentov pohištva in bele tehnike

Če je izdelek razstavljen že nekaj časa, potem je pametno povprašati po dodatnih ugodnosti, kajti v takšnih primerih, je čisto možno, da je izdelek precej obrabljen. Najpogosteje jo slabo odnesejo tisti eksponati pohištvo, če so v kombinacijami z električnimi napravami ali pa kakšnimi drugimi kombinacijami, kot so na primer pri pohištvu pogoste različne premične ročice ali predali. Pred nakupom se dogovorite s prodajalcem o najnižji možni ceni.
Ta mora biti najmanj trideset odstotkov, če pa vam uspe znižati ceno še za dodatnih deset ali dvajset, potem ste na konju. To je najboljši posel, ki ga lahko sklenete s trgovino. Pa še nekaj. Eksponati se pred nerabljenim izdelkom razlikujejo le po ceni in morebitni obrabljenosti. Garancija je še vedno veljavna in vam pripada, kot vam ta pripada pri nakupu novih izdelkov. Zato le pogumno.