Oglasnik Plus

Zanimivi članki in mali oglasi na spletni strani Oglasnik plus, kjer se nahajajo povezave na strani z različno tematiko, ki bi znala zanimati tudi vas.

Nuntius Invest nateg – Zgubljeni posel zaradi strahu pred izgubo

Nuntius Invest nateg – Zgubljeni posel zaradi strahu pred izgubo

29 marca, 2013

Po eni strani živimo v svetu, kjer je poplava informacij, po drugi strani pa so nekatere informacije, ki zaradi takšnih in drugacnih interesov, širši javnosti niso dostopne. K takšnim interesom štejemo tudi poslovno skrivnost. Zavedati se moramo, da bi v primeru, da bi bila poslovna skrivnost razkrita, to pomenilo veliko škodo za podjetje. Ravno zato se pojavlja strah pred neuspehom , strah pred izgubo in strah, da gre za poslovni nateg. V primeru podjetja Nuntius je tako pogost iskalni pojem v spletnem medmrežju Nuntius Invest nateg ali Nuntius d.o.o. nateg.
Strah pred izgubo in neuspehom nas lahko odvrne od sklenitve posla, ki bi nam lahko življenje obrnil na bolje. Lahko bi precej bolj lagodno živeli, pa nam pretirani strah prepreci, da bi tako priložnost sprejeli, se zanjo odlocili. Temu botruje tudi dejstvo, da so splošno poznani primeri, ko so se sklepali posli, od katerih so si poslovni partnerji mnogo obetali, izkazalo pa se je, da je šlo za predpogodbeni ali popogodbeni oportunizem.
Ni za verjet vsemu, kar zasledimo v raznih medijih, tudi forumih, tudi takim, kjer za primer podjetja Nuntius zapišemo Nuntius Invest nateg ali Nuntius d.o.o. nateg. Pri poslovnih odlocitvah uporabimo predvsem svojo »kmecko pamet«.